F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
L' olor (biliandjimi)
Inici:  Olor de colònia
Capítol 3 L'olor

Van buscar Clara i Jaume al drac per tota la ciutat i van dir-li als seus pares que uns amics els havien convidat a la seua casa a estar tot el dia. En tota la ciutat hi havia una olor molt gran i olia molt malament, l’olor era com a cendra… Jaume portava l’altre drac a la motxilla també, tots dos sabien que aquesta olor era alguna cosa que tenia relació amb Foc. Estava a punt d’ocórrer una cosa impressionant:

El cel va començar a possar-se d’una color negra i van començar a apareixer millions de dracs, al mateix temps Foc va anar amb ells plorant, aleshores tot el món va parar, com si el temp s’hauria parat Menys Clara, Jaume, Foc, l’altre drac i tots els altres milions de dracs que havien en el cel, aleshores, va aparéixer un drac gegantí i va comencar a parlar amb Jaume i Clara en Valenciá:

- Hola! Sóc el drac mare, estic en la terra perquè dos dels meus milions de fills han vingut aquí en escapar-se de mi mentre estava donant-li de menjar a tots en el nostre planeta, X-GEN, un planeta que es troba a una altra galaxia, X amb Y, VENIR AMB MI JA! - Foc i l’altre van anar amb la mare – Estava molt preocupada, menys mal Foc (X) que el teu germá ha vingut a per tú i va dirme-ho mentalment, tú ets molt menut, has de tindre molt més de compte.

- Pero sou dracs? - Va preguntar Jaume -.

- Realment no, som els guardians de l’espai y el temps de tot els universos, i jo he creat tot el que coneixeu, peR tant, jo sóc la creadora de tot l’espai i el temps. El drac que vosaltres li diuen Foc és un aprenent de guardiá en la terra, peró l’altre que vosaltres vau veure dies després va ser ú dels 300 billions de germans que té, i está amb ell perque “Foc” és menut, té 300 anys solament, no sap ni parlar.

- Impressionant, aleshores, ell ara que fará? Li tinc molt d’amor i Clara també.

- Ell ha d’ajudar al món a ser un lloc mitjor i a controlar l’espai i el temps en la terra amb l’ajuda del seu germá, pot fer-te una visita alguna vegada a l’any he d’anar per molts llocs i no tindrá molt de temps, us he de dir a tots dos que moltes gràcies per no fer public l’existéncia d’un ésser que no es d’aquest planeta, aixo podría causar guerres i la bogeria de la gent, si Foc us fa una visita tens que protegir-lo de la gent.

- Sí, jo i Clara ho farem, t’ho prometem.

Xics, jo m’en he d’anar, tinc moltes coses que fer, moltes gracies per tot i espere que us vaja tot bé, Foc i Y han d’anar a la Xina,han de proteguir el medi ambient, está molt malament.

(El drac i els seus fills van desaparéixer amb Foc i Y, La gent va començar a caminar altra vegada sense notar res estrany, Clara i Jaume estaven molt tristos peró contents per la seua tasca també, eren dos xics que s’havien convertit en uns “guardians” de l’espai i el temps, Jaume va plorar un poc per Foc, peró ell sabia que el drac vindria a fer-li una visita).

Dos mesos després Jaume tenia la final del torneig de futbol, va començar el partit, van passar 120 minuts empatant a 0 i van haver d’anar a penaltis, anaven quatre a quatre i l’últim de l’altre equip va errar en el tret, Jaume era l’últim del seu equip en llençar, estava molt nerviós, estaven jugant en el Mestalla, el camp del Valéncia, hi havia 30.000 persones mirant-ho, també estava Clara, que era la seua novieta des que Foc va deixar-les, va llençar el penalti i va fallar el penalti peró el temps va para-se i Foc va aparéixer, li va picar l’ull i va retrocedir el temps fins quan va posar Jaume el baló amb les mans en el punt de penalti, Foc va desaparéixer, Jaume va possar-se molt content i el temps va tornar; dons Jaume ara sí va llençar el penalti i va marcar gol, va guanyar el torneig i tot el món i també Clara va cridar el seu nom.

Foc havia aparegut per a fer-lo feliç a Jaume, ell i Clara eren molt contents i Foc cada 3 o 4 mesos li faria una visita amb Y. Havien descobert també el principi de l’univers.
 
biliandjimi | Inici: Olor de colònia Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS2903
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Olor de colònia
SILVIA ALCÀNTARA  526 grups
El nom del vent
PATRICK ROTHFUSS  294 grups
L’aire que respires
CARE SANTOS  268 grups
L’altre costat de l’infern
JORDI SIERRA I FABRA  365 grups
L’aniversari
IMMA MONSÓ  354 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   


Amb la col·laboració de:
        

[Web creada per Duma Interactiva]