F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Massa Tard (01sama)
Inici:  L’aniversari
Capítol 3

Ja ha passat mig any i Selena segueix en coma. Tots els preparatius estàn llestos però no serveixen de res si ella no es desperta. Hugo segueix anant a veure-la i treballant en el gabinet. El doctor i ell s'han fet molt amics ja que quasi tots els dies Hugo va a l'hospital i sempre conversen de tot una mica.

Un dia, com qualsevol, Hugo està en el gabinet amb un cas que li acaben de donar. Mentre revisa dades en l'altra punta de la ciutat, en l'hospital, el doctor està atenent una família que ha patit un incendi en el seu domicili. Però el que ningú està adonant-se és que Selena està poc a poc recuperant el coneixement i obrint els ulls. Comença a mirar els seus voltants, adonant-se que es troba en un hospital.
-Hola? Hi ha algú?
El doctor per fi deixa d'atendre i es dirigeix pel corredor on es troba Selena.
-Algú em pot ajudar?-segueix demanant Selena.
El doctor escolta la veu des de dins de l'habitació i sorprès obri la porta.
-Em pot dir que faig ací.

-Selena, t'has despertat, per fi!- crida el doctor emocionat com si fora el mateix Hugo- vaig a cridar Hugo de seguida. Espera un moment.
Selena es queda un poc estranyada sense comprende res. Ràpidament el doctor crida Hugo, qui després d'estar mirant les dades del cas necessitava un descans i s'ha anat al carrer a prendre una cigarreta. Escolta el mòbil i veu que és el doctor.
-Hola, què vols amic?

-Hugo!- molt emocionat- no t'ho creuràs. Selena per fi s'ha despertat!

-De veritat?- sense acabar de creure-ho- no serà una broma?

-Què no què no! Que ha obert els ulls i ja m'ha parlat.

-Mare meua, no m'ho crec. Vaig a dir-ho al meu cap per a què em deixe anar. També vaig a avisar a Andreu i a la meua amiga per a preparar-ho tot. Estic tant content.
És en aquest moment on la història dóna un gir magnífic per a Hugo. Per fi li donarà la sorpresa a la seua estimada Selena, podrà abraçar-la, besar-la i dir-li que la vol per damunt de totes les coses i demanar-li perdó per tantes baralles i començar altra vegada. Però la vida no és com un conte de princeses amb un final feliç. Perquè quan Hugo estava tant emocionat parlant amb el mòbil, no s'adona que darrere seua un cotxe que circula a una velocitat excessiva ha perdut el control del seu cotxe en intentar no xocar amb un altre que venia de cara. El cotxe atropella Hugo i xoca amb un fanal. Des del gavinet s'escolta l'accident i alguns sortixen per veure que ha passat.
-Déu!- diu un advocat.

-Cridem l'ambulància.

-Això això.
No tarda en venir l'ajuda. Treuen del cotxe al conductor. Està mort. Però davall del cotxe també veuen altre cós. Quan el treuen alguns el reconeixen.
-És Hugo!- diu una companya quasi plorant a l'instant.

-No pot ser...
L'ambulància porta els cossos al mateix hospital on està Selena. Mentrestant el doctor no sap perquè s'ha tallat la trucada i quan entren a l'hospital amb un cos comença a preguntar.
-Qui és ? Què ha passat?

-Un home ha sigut atropellat per un cotxe en el carrer Joan Estellés i està en estat crític.
Aleshores el doctor té un mal presentiment. En eixe carrer és on està el gabinet d'Hugo perquè un dia ell li ho va dir per si el necessitava sapiguera on trobar-lo. Va corrent on estàn portant el cos, però no arriba a veure qui és. Pregunta a la gent que havia acompanyat el cós des del lloc del sucés fins ací.
-Sabeu qui és a qui han atropellat o tenia alguna identificació?

-No. Però ara que ho dius algunes persones l'havien identificat com un tal Hugo.
Ho va saber, és Hugo sense dubtes. No pot assimilar-ho. Ja després d'algunes hores d'operació ixen els doctors del quiròfan. El nostre doctor, qui havia deixat de fer el seu treball , estava esperant respostes.
-Què? Com està?

-El coneixes?

-Sí, és un amic.

-Ho sent molt, ha mort.

-No pot ser, avui havia de ser un dels dies més feliços per a ell - quasi plorant.

-Ho sent , de veritat.
Abatut es dirigeix a la cambra de Selena. L'ha està atenent un jove donant li aigua.
-Ens pots deixar a soles- li diu el doctor.

-D'acord.

-Selena, t'he de donar una trista notícia: Hugo ha mort en un accident de tràfic. Sé que açó, així de colp després de despertar-te, és impactant. També sé que estaves enfadada amb ell per la seua obsessió al treball i totes les baralles. Però vull que sapigues que ell havia canviat, havia canviat per tu. Anava a adoptar un husky siberià gràcies al seu amic Andreu, a més també li va dir de apuntar-vos a ser voluntaris en el seu refugi d'animals. També va parlar amb el seu cap per a què, assabentat de la vostra situació, que ell mai demanava vacances, li donara vacances quan et despertessis. I volia això per una cosa: havia preparat un viatge amb tu recorrent les vint ciutats més romàntics i exòtiques del món, visitant-les sense perdre detall i finalitzant el vostre viatge en Santorini, la ciutat on us vau comprometre. Tot anava a ser perfect, sols per a demostrar-te que et volia i no podia viure sense tu. Espere que ho tingues en compte. Et volia de veritat.

-Senyor doctor, tot això que ha dit pareix molt bonic, preciós i de fantasia, però una pregunta: qui és Hugo?
Sí, l'haureu averiguat: Selena va sofrir una amnèsia. Podia haver recuperat la memòria passat un temps però va ser permanent. D'aquesta manera un amor com qualsevol altre, amb el seus alts i baixos però de gran passió en el fons, va quedar en el record de l'única persona que l'havia viscut com si fora la seua pròpia història d'amor: el doctor.
 
01sama | Inici: L’aniversari Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS2903
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Olor de colònia
SILVIA ALCÀNTARA  526 grups
El nom del vent
PATRICK ROTHFUSS  294 grups
L’aire que respires
CARE SANTOS  268 grups
L’altre costat de l’infern
JORDI SIERRA I FABRA  365 grups
L’aniversari
IMMA MONSÓ  354 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   


Amb la col·laboració de:
        

[Web creada per Duma Interactiva]