F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Els dos fugitius (MAS16)
Inici:  L’aire que respires
Capítol 2 Capítol II

Roger i Asier estaven preocupats, el metge que li va donar una setmana de vida estava equivocat, i ja havien passat tres setmanes des d’aquell dia i cada vegada es trovaba pitjor així que els germans van decidir buscar treball per a guanyar els diners que necessitava la cura de la seua mare. Van parlar amb un amic de sa mare que duia el càrrec d’administrar les terres de cultiu de Barfleu i aquest home els va donar treball. Passada una setmana es van adonar que treballaven molt per als diners que guanyaven així que van deicidir buscar una altra alternativa i van  pensar en vendre al mercat que es posaba totes les setmanes al centre de Barfleu però dos setmanes després, es van adonar que no tenien diners ni per a menjar i s’estaven quedant sense alternatives aixi que sols els quedava una opciò que seria entrar a furtar a les cases que hi havia al voltant.

A la nit següent van veure una casa molt luxosa i van pensar una estrategia per a entrar. La casa duia tres plantes, el jardí era molt gran, amb dos carruatges a la porta. Havien cinc gossos molt grans però la família, la nit d’abans se’n van anar a un poble proper on tots els anys venia el joglar mès famòs de tota França. Doncs van pensar que era un bona oportunitat d’entrar en la casa però, com es lliurarien dels gossos?

Roger li va donar la idea al seu germà d’agafar un gat per a provocar als gossos i fer- los eixir de la casa. Ràpidament van saltar la porta i van entrar per una finestra oberta. Una vegada dins, estaven molt nerviosos i tremolant, sense saber què fer. Doncs van buscar rápidament el joc on la família guardava les seues joies. Mitja hora després, van trobar un cofre a un calaix petit de la cuina i en obrir-lo hi havia molts diners i una joia de molt valor. Van deixar-lo tot com l’havien trobat i en eixir va mirar si els gossos estaven al jardí. Al no trobar-los van eixir ràpidament per anar a la seua casa.

Quan la familía arribà a casa, s’adonaren que els gossos no estaven al jarí encara que no es van preocupar perquè a vegades s’escapaven però després tornaven. Però , quan la dona va anar a deixar  les joies que portava al cofre, es va adonar que li faltava l’única joia que va deixar i molts diners. La dona es va posar molt nerviosa i va parlar amb la familía plorant i els va dir que li havien furtat la la joia de la seua mare.  El seu home, furiòs, per veure a la seua dona així va decidir cridar al comisari de Barfleu per a què investigaren el cas. El comisari li va demanar detalls de la joia i aquest li va dir que era un anell vell d’or tot cobert de diamants blaus. Mentre l’home deia tot això un company del comisari feia un dibuix per a informar a la poblacò del robatori. Tres dies desprès, tot el mòn s’havia assabentat de l’incident i de les característiques de la joia per poder cridar a la policia si la veien. Roger i Asier estaven tan pendents de la seua mare que no s’havien adonat que la poblaciò s’havia adonat del robatori i van amagar la joia en una tovallola vella que tenien a casa i ràpidament van anar a una parada del mercat per a vendre-la. Quan se la va donar a la dona de la parada, aquesta es va quedar mirant la joia i la va reconèixer per tot el que havia escoltat. Així que va cridar al seu fill disimuladament per a què cridara al comisari mentre que ella els entretenia.Roger i Asier van veure al comisari venir i van còrrer cap a la seua casa perquè sospitaven que es diriga cap a ells i quan van arribar, la mare duia la pell blanca i freda  i tots dos sense creure-ho van començar a abraçar-la i a plorar. Els fills  no sabien que mès podien fer perquè a la mare sols li quedaven hores de vida segons els seus simptomes i no podien eixir de casa perquè la policia els veuria. El que no sabien es que la policia estava fòra esperant-los.
 
MAS16 | Inici: L’aire que respires Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS2903
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Olor de colònia
SILVIA ALCÀNTARA  526 grups
El nom del vent
PATRICK ROTHFUSS  294 grups
L’aire que respires
CARE SANTOS  268 grups
L’altre costat de l’infern
JORDI SIERRA I FABRA  365 grups
L’aniversari
IMMA MONSÓ  354 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   


Amb la col·laboració de:
        

[Web creada per Duma Interactiva]