F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Destinats al divorci (aitor25ac)
Inici:  L’aniversari
Capítol 2 Destinats al divorci (SEGON CAPÍTOL)

Va passar el temps i el Sergi no li va dir res de tindre fills a la seva dona, perquè trobava la situació molt tensa i propera a la discussió que va tindre la parella, que com es pot observar, ja havien aguantat molt tots dos com per a continuar junts.

Era dissabte quan el Sergi es dirigia a les oficines de la TV3 per a desprès agafar el furgó de la ràdio i anar-se’n cap al mini estadi amb els seus companys comentaristes, com ell, perquè ell, quan es va retirar del fútbol com a jugador professional,, desprès d’estar uns anys sense fer res, solament viatjant amb la seva família, va començar una nova etapa com a comentarista de partits de futbol a la TV3. Aquell dia jugava el Barça B contra l’Hospitalet, i aquest últim es jugava la classificació als “play-offs” d’ascens a segona divisió, per la qual cosa seria un partit intens de retransmitir i comentar, per totes les coses que estaven en joc aquella vesprada.

Al descans del partit, un company seu, el Carles, que havia jugat al filial de l’Espanyol amb ell i que ara treballaven junts com a comentaristes, li va preguntar si es trobava bé, perquè només havia fet dues aparicions i sense cap emoció, a la qual cosa el Carles li va dir que era molt estranya en ell.

Desprès de la conversa amb el Carles, va estar pensant un parell de minuts i va decidir que hauria d’anar-se’n amb la seva dona en aquell moment perquè no aguantava més sense dir-ho: volia tindre un fill amb l’Eulàlia.

A continuació, va dir-li al  seu cap de departament que havia d’anar-se’n amb urgència i aquest li va contestar molt alterat dient-li que això no es podia fer i que era una aberració jugar amb els directes al fútbol.

Finalment, va arribar a la seva casa i va sorprendre a l’Eulàlia, que no l’esperava. Seguidament, la va saludar, i s’ho va dir. Aquesta es va posar a plorar i el va abraçar, dient-li a l’orella que no li havien dit res més bonic a la seva vida, ja que era tot el que desitjava.

Aquella nit van sopar molt agust i feliços. Desprès, varen prendre unes copes de vi al sofà mentre es deien coses boniques i romàntiques. En conseqüència del bon estat que gaudia la parella aquella nit, es varen anar al llit i acabaren fent l’amor, amb la intenció d’engendrar un fill o una filla.

El dia següent va marcar un abans i un desprès en la vida de la parella, però sobretot a la vida del Sergi…

Com el dia anterior, el Sergi va agafar el seu cotxe amb més alegria que de normal per anar-se’n cap a les oficines de la TV3, ja que també tenia una retransmissió d’un partit i havia de quedar amb l’equip de ràdio per a desprès, posar camí a l’estadi corresponent. Però, la situació va fer un gir de 360 graus quan a l’entrada de la seu l’esperava el Carles amb una cara serena i li digué que el cap del departament volia tindre una reunió amb ell en aquell precís moment. Aleshores, el Sergi es va estranyar i li va dir al seu company i amic que ara no podia ser perquè havien d’anar a retransmitre el partit, però el Carles li va contestar dient-li que havia d’anar ara mateix.

Seguidament, el Sergi va caminar pel llarg passadís que donava lloc al despatx del cap del departament de ràdio i retransmissons. Mentre caminava, va estar pensant en allò que volia parlar el cap amb ell. i va arribar a la conclusió que ell no havia actuat bé el dia anterior i que, tal vegada, volia avisar-lo que li farien una retallada del sou d’aquell mes o que, simplement, li volia dir que allò que ell va fer no ocorregués més, o haurien de prendre mesures serioses.

Va trucar la porta i aquell senyor petit, molt ben vestit, amb corbata i tot estava assegut al fons del despatx darrere d’una taula típica d’oficina. Es van saludar cordialment i educadament, desprès, aquell senyor, li digué al Sergi que s’havia botat una norma fundamentall en aquell treball i que, segons el protocol de l’empresa, ell estava acomiadat. i li va entregar un sobre on estava el finiquito.

Ell ho sabia, venien temps roïns per a ell...
 
aitor25ac | Inici: L’aniversari Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS2903
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Olor de colònia
SILVIA ALCÀNTARA  526 grups
El nom del vent
PATRICK ROTHFUSS  294 grups
L’aire que respires
CARE SANTOS  268 grups
L’altre costat de l’infern
JORDI SIERRA I FABRA  365 grups
L’aniversari
IMMA MONSÓ  354 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   


Amb la col·laboració de:
        

[Web creada per Duma Interactiva]