F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
(capdesuros)
Inici:  Olor de colònia
Capítol 2 El Perill

En aquest moment el marit se'n va anar tranquil·lament al sofà, ella reaccionà, i el primer que se li passa pel cap va ser anar al menjador per enfrontar-se a ell, però va pensar que fent això no solucionaria res i que no volia ser com ell, sinó que les coses haurien de canviar, pel que va decidir que no hi seria com les dones restants. No obstant això, era el dia de Nadal i no volia arruïnar el dia als nens. Aleshores es va proposar arreglar-ho més tard.

El dia es va mostrar esplèndid, fora del normal perquè el matrimoni era més afectuós que mai i també perquè ell va demanar perdó, dient-li que no sabia perquè havia estat així i li va tirar la culpa que estava molt estressat per la feina. Només durant el dinar a la casa dels avis només va deixar caure floretes davant de tots i deixar-la bé. Llavors ho deixà passar per aquesta vegada, ja que era la primera i es notava que estaba penedit.

Van passar totes les festes i els nens van tornar a l'escola, és a dir, tots van tornar a la rutina. Un dia la van cridar d'un treball en una oficina com recepsionista en un bufet d'advocats molt conegut a la seva zona. Ella va ser a l'entrevista sense dir-li res al seu marit, ja que pensava que no la contractarien, però va resultar que sí. Després d'arribar a casa el primer que va fer va ser contar-li-ho al seu marit, però ell en eixe moment es trobava de mal humor i la seva reacció va ser cridar-li, dient-li que el seu deure com a marit era mantenir una família i que no calia que ella treballe. Tot i la reacció, ella va dir-li que era lliure de fer el que volgués i que per què ella traballara, no vol dir que les coses canvien a casa. Aleshores el seu marit furiós va estar a punt de tornar a aixecar-li la mà, però per casualitats del destí van aparèixer els seus fills.

Finalment ella va començar a treballar, el primer dia va estar molt il·lusionada, en arribar a la feina li van dir que havia de portar un uniforme amb corbata. La seva funció era atendre les persones que demanaven cites. Aquest dia en arribar a casa es va quedar molt sorpresa perquè el marit havia preparat el seu plat favorit per menjar. Tot va ser molt romàntic perquè els nens estaven en casa de la seva mare.

Van passar unes setmanes i una sola vegada en compaginar les coses de la feina amb les coses de la casa. El que pitjor va portar era que la majoria dels clients que atenien eren dones que havien patit maltractament. Va donar la casualitat que va arribar una dona que li sonava molt, però no la reconeixia perquè portava unes ulleres de sol. I va resultar ser la dona del sopar de la nit de Nadal, cap pregunta li va fer a l'oficina, i ella amb un ampli somriure li va donar les gràcies per haver-li obert els ulls, va contar-li que estava divorciant-se, i que a més s'havia enamorat d'un home encantador que la tractava com una reina. Per agrair-li-ho la va convidar a prendre un cafè i xerrar una estona.

A la tarda van quedar i van estar parlant sobre com havia anat la vida a cadascuna, fins que van arribar a un moment en què va necessitar explicar-li que el seu marit també la va abufetejar fa unes setmanes però que no hi volia dir res per por de perdre als seus fills i no volia que la gent després parlara. Llavors l'altra dona sorpresa li va dir que no es podia creure que ella l'estiguera dient això, doncs gràcies a ella va prendre una de les decisions més grans de la seva vida, divorciar-se d'un home que la tractava malament. A més,li va dir que volia crear una associació per a totes les dones que es va trobar en la seva mateixa situació. Però volia que ho feren juntes. També li va dir que la tingués valor de deixar-ho, perquè ella no havia d'aguantar aquestes coses. Ella li va dir que tenia que pensar-s'ho, i en arribar a casa se li va ocórrer comentar-ho al seu marit. Aleshores, ell es va posar furiós i va començar a pegar-li violentament, sense preocupar-se de si els seus fills poguessin veure'ls o no. Ella espantada es va tancar a l'habitació ràpidament i molt espantada mentre que ell estava darrere de la porta cridant-li i volent entrar-hi.
 
capdesuros | Inici: Olor de colònia Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS2903
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Olor de colònia
SILVIA ALCÀNTARA  526 grups
El nom del vent
PATRICK ROTHFUSS  294 grups
L’aire que respires
CARE SANTOS  268 grups
L’altre costat de l’infern
JORDI SIERRA I FABRA  365 grups
L’aniversari
IMMA MONSÓ  354 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   


Amb la col·laboració de:
        

[Web creada per Duma Interactiva]