F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Pols (Nudia)
Inici:  El nom del vent
Capítol 1 Enxisat per el dimoni.

Era nit d’Estassada, i a la fonda Pedra Fita s’hi havia aplegat la clientela habitual. Cinc homes no suposaven una clientela nombrosa, però com a molt cinc era tot el que es veia aquells dies a l’hostal. Els temps eren els que eren.

Com de costum, el vell Cob feia de rondallaire i repartia consells. Els homes de la barra xarrupaven les copes i escoltaven. A la rebotiga, fora de la vista dels clients, un jove hostaler, dret darrere la porta, somreia mentre escoltava els detalls d’una història coneguda.

Una història que sempre s'ha sentit però mai ningú s'ha segut, l'escoltat i ha tornat a ser el mateix. Pot ser per això ningú l'escolta. O simplement, tenen por.

No s'ha de tindre por. La por soles és un joc que fa la teua ment i et distorsiona la realitat, no hi ha cap monstre sota el llit, sols hi ha pols. Aquesta història és pols.

Pols, simplement pols és l'únic que es podia reconéixer aquell dia. L'infern que provocava el foc junt amb els crits de xiquets i mares dient: "Tranquils, amb ell estareu bé.". No ho estaven, Lucífer no és gens gentil.

Com pot ser que el príncep dels inferns és trobe ara a la superfície? Tot té una simple explicació. Tres xiquets.

Rey, Anna i Jonathan. Com podia ser que ells soles invocaren al mateix dimoni? Com pot ser? Molt simple, ells solament digueren que volien jugar.

-Dos dies avanç de la tragèdia-

Els tres xiquets jugaven pel bosc prop de l'aldea, cada vegada s'entraven més.

-Xics! Espereu..!- Deia cridant Anna, l'única xica però això no la impedia res.- No fa gràcia que s'amagau ara.

S'escoltaven rialles d'arrere d'un arbre, Anna les sent i a poc a poc s'acosta; lentament, per uns segons no se sent res més que la rialla i la respiració d'Anna. Un, dos, tres..

-T'agafe!..- Anna acabava d'agafar a Rey.

-No es juste.. Un esquirol em feia gràcia.-Protestà- Ets una tramposa.

-Calla i ajudam a buscar al teu germà.-Li ordena.- Ma mare diu que quan es fa de nit hi ha llops..

-La teua mare sempre parla massa.. Es prepara per a la vellesa, veritat que si?.-Rey és burlava. Anna li va regalar una miradeta no molt agradable.- Perdó..

Mentrestant, el jove Jonathan seguia buscant un lloc on amagar-se. Un poc espantat per si el troben però somriu. Deixa un petit rastre de peus sobre la neu però prompte tornarà a nevar i el rastre desapareixerà. Ells segueix caminat i adentrant-se a la cova, sols se sentia el goteig de la humitat de la cova; fosca i silenciosa.

-Quin horror..no sé on m’he ficat..- Deia el xiquet, tremolant i molt espantat.- Potser ací estiguen el meu germà i Anna.. Xics!- Cridava però ningú contestava. Ell segueix caminant però no és ella soles el que camina. A poc a poc i lentament s’acostava el mateix dimoni bulliciós. Jonathan no s’adona de res i segueix caminat fins arribar a una part de la cova més oberta i amb més possibilitats se que alguna cosa ocórrega i siga la fi del xiquet. Això no passà.

El dimoni observava a Jonathan amagat darrere d’una pedra, dotor i atent a tot allò que el xiquet feia, és com si mai haguera vist un humà mai en la seua vida, com si mai haguera eixit de dins d’aquella caverna.

-Anna, germà! Per favor auxili!... Tinc molta por..- sense poder aguantar més, Jonathan se senta en terra, s’agafa a les seues cames, amaga el cap entre els seus genolls i és posa a plorar.

El dimoni el veu sense comprendre res, s’acosta al xiquet sense fer cap soroll i se'l queda mirant. Jonathan en sentir-se observat alça el cap i el veu, al mateix dimoni però sense aparença de dimoni. Era una xiqueta i s’ha de dir que molt bonica. Jonathan es queda paralitzat uns instants mentre la mira, enxisat per aquella xiqueta.

-Qui eres tu?..- Pregunta aquella fina veu mentre mirava els grisos ulls del xiquet que no ha pogut articular paraula en veure el seu primer amor.
 
Nudia | Inici: El nom del vent Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS2903
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Olor de colònia
SILVIA ALCÀNTARA  526 grups
El nom del vent
PATRICK ROTHFUSS  294 grups
L’aire que respires
CARE SANTOS  268 grups
L’altre costat de l’infern
JORDI SIERRA I FABRA  365 grups
L’aniversari
IMMA MONSÓ  354 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   


Amb la col·laboració de:
        

[Web creada per Duma Interactiva]