F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Destinats al divorci (aitor25ac)
Inici:  L’aniversari
Capítol 1 Destinats al divorci

DESTINATS AL DIVORCI

Avui fa tres setmanes que no es dirigeixen la paraula. Circulen en silenci, conscients que el primer que obri la boca per dir el que sigui encetarà una etapa nova d’una relació de parella llarga, una relació que va començar fa més de vint-i-cinc anys i que (potser) ja tocaria acabar. Ell condueix. Ara ha apartat un instant els ulls de la carretera per observar l’angle superior dret del parabrisa: busca instintivament l’adhesiu de la ITV i, en no veure’l, recorda que estrenen cotxe, el d’ella (és una d’aquetes parelles en què cadascú es paga el seu propi cotxe). El tranquil·litza pensar que si els para la policia no serà per no haver passat la inspecció tècnica, com així va ser fa tres setmanes amb el seu cotxe vell i atrotinat.

Sergi, el marit, i la seva dona Eulàlia venien de menjar a casa dels pares de Sergi com feien cada diumenge des que es van casar. Aquesta monotonia no li agradava gens a l’Eulàlia, però com allò no en tenia remei, ella s’ho prenia amb calma i passava de la situació.

Ja en l’última rodona que els quedava per agafar el carrer de la seva casa, el Sergi se n’adonà que dues parelles de mossos d’esquadra estaven al mig de la carretera i un d’ells portava un senyal d’stop que el Sergi va llegir perfectament. Va ser en aquell moment quan se’n va recordar de les dues llandes de cervesa i la copa de vi que es va prendre en el menjar. Com ell mateix esperava, va donar positiu al control d’alcoholèmia i li posaren una multa de 400 euros, a més dels 3 punts que li van llevar del permís de conduir.

Uns minuts més tard, quan varen arribar a la seva casa de Castelldefels, l’Eulàlia i el Sergi van tindre una discussió molt grossa, arribant, fins i tot, a amenaçar-lo l’Eulàlia amb el divorci. Però com el Sergi havia guanyat molts diners en la seva etapa de futbolista a l’Espanyol de Barcelona, li va prometre a la seva dona que li regalava el nou iPhone que ella tant estimava, més inclòs que al seu propi marit. Ella li va respondre que no tot eren regals desprès d’una discussió, que els diners no donaven la felicitat… Aquella parella era un clar exemple per a veure com això que diuen de la felicitat no era per gens vertader.

Com de costum, la dona se anà al llit a llegir alguna novel·la d’amor d’aquelles que tant li agradaven, perquè reflexionava com havien arribat a aquell punt ella i el seu marit quan al principi tot és perfecte, com als llibres d’amor. Per altra banda, el seu marit es va quedar al sofà veient la tele per a desprès dormir-se.

A la matinada següent el Sergi es va despertar pels raigs del sol que entraven per la finestra i penetraven directament a la seua cara. Ell va estar una llarga estona pensant en com podia solucionar la situació i, mentre veia en la televisió del saló un anunci de bolquers, se li va encendre la bombeta…

Desprès, de pensar-ho, va decidir que li faria aquella proposta a l’hora de sopar, perquè el seu pensament era preparar ell el sopar i donar-li una sorpresa a la seva dona, ja que cuinaria aquell arròs de pollastre que tan bé feia i que tant li agradava a l’Eulàlia. Aleshores, va agafar les claus del BMW i es va dirigir cap a la botiga de xinesos que hi havia al centre de la ciutat per comprar alguns objectes per decorar el sopar romàntic que tenia pensat fer, com uns ciris vermells, aromatitzant amb olor de roses i pètals de roses, a més d’un ram de flors per a començar la velada amb el peu dret.

A l’hora de dinar, l’Eulàlia havia preparat uns macarrons amb tomaca, i ella continuava igual de seriosa que el dia anterior. La situació estava molt tensa i el Sergi s’havia donat compte, per això va decidir posposar el sopar que tenia pensat per a un altre dia en què la cosa millorara un poquet.
 
aitor25ac | Inici: L’aniversari Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS2903
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Olor de colònia
SILVIA ALCÀNTARA  526 grups
El nom del vent
PATRICK ROTHFUSS  294 grups
L’aire que respires
CARE SANTOS  268 grups
L’altre costat de l’infern
JORDI SIERRA I FABRA  365 grups
L’aniversari
IMMA MONSÓ  354 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   


Amb la col·laboració de:
        

[Web creada per Duma Interactiva]