Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATSForça
La Jonquera
 
Inici: L’altre costat de l’infern

Capítol 1 L'altre costat de l'infern CAP. 1
El raig d’aigua calenta, gairebé bullent, el va portar des de la tremolor amb què s’havia tret el pijama per ficar-se a la dutxa fins al dolor de la cremor a la pell pel canvi brusc. Però ho va resistir. Es va mossegar el llavi inferior i ni tan sols se’n va apartar ni va abaixar-ne la intensitat calorífica. Quan s’hi va haver habituat, va tancar els ulls i va romandre així, quiet, per espai d’un minut o més.

A vegades eren els únics moments del dia en què estava sol, aïllat.

Mentre hi pensava, la porta de la cambra de bany es va obrir sobtadament i un corrent d’aire fred va lluitar per expulsar l’ambient càlid de l’interior.

Va mirar a través de la translúcida cortina de plàstic.

-       Ignasi!

-       Ah, ets aquí? Perdona.

-      Que no has sentit el soroll de l’aigua?

-      Doncs, no; si l’hagués sentit no hauria entrat. Per veure’t en pilotes... ja m’explicaràs.

-      Doncs surt d’aquí!

L’Ignasi va sortir del bany i se’n va anar al sofà. Era una cosa bastant vella, la façana queia a trossos, les portes metàl·liques com les d’un búnquer, però estava suficientment reformada per tenir aigua calenta i una xemeneia per escalfar-se.

La casa estava situada a Massachussetts als Estats Units, on hi havia poques cases i jardins immensos.

L’Ignasi era un home alt i musculós ja que era de l’exèrcit de marins. La seva dona es deia Isabel. Era una dona bella i jove com de les que ja no en queden.

Havia arribat als Estats Units perquè el seu pare, ja difunt, el va portar amb ell quan va casar-se per segona vegada.

La Isabel va sortir del lavabo.
- Quan te n’aniràs? -va dir la Isabel-
- El dia 29 ens anem a prendre les illes japoneses.
- No vull que te’n vagis!
- No tinc opció sinó ens bombardejaran!
- Bé però torna. -Diu la Isabel amb veu trista-

- No et preocupis costi el que costi tornaré per tu!
L’Ignasi va haver d’anar-se’n i la Isabel com sempre es preocupava molt per seu home.

La missió  era destruir els canons que anaven a bombardejar-los. Després de sortir a l’alta mar, van desembarcar a les illes japoneses. A la platja hi havia un fort conflicte entre les forces asiàtiques i les estatunidenques.

Havien d’arribar els llençaflames a les metralladores enemigues per destruir-les. Quan el llençaflames estava a punt d’arribar van matar a l’home que el portava. L’Ignasi va agafar el llençaflames i va cremar les metralladores.

Tot seguit va agafar els explosius i va fer explotar els canons. Un tros de metralla del canó li va tocar al cap, se’l van emportar cap al metge a la base militar.

El metge li va extreure el tros de metralla del cap, li van enviar una carta a la Isabel que deia:

L’Ignasi heroi de guerra ha sofert fortes ferides i per això torna a casa. Mai tornara a ser el mateix.

 Forces especials dels EE.UU

La notícia de l’ accident va fer molt mal a la Isabel que  es preocupava molt per l’Ignasi.

L’Ignasi va arribar a casa seva ja recuperat. Després d’aquest accident, a vegades tenia visions de què passaria, sobretot quan dormia. Per exemple somiava que moria algun amic seu o explotava algun tanc.Mesos després d’aquest accident es va preocupar pel seu futur i per això va haver de anar un altre cop cap  a les illes xineses on encara estaven en  guerra .Els soldats es van preocupar molt pel fet que l’Ignasi tingués aquestes visions .

Dies després Ignasi va acabar els temes problemàtics amb l’exercit americà i va tornar cap a Massachussetts on la Isabel ja estava a casa amb la seva mare.

 • Hola Isa que tal ?

  Aquí, tu on t’estaves ?

  Estava treballant en algunes coses del exèrcit.

  Ha sí que bé no? què? vas estar entretingut?

  Ja em semblava a mi, doncs que et vagi molt bé amb el teu exèrcit me’n vaig amb la meva mare ja no vull més aquesta relació, tu sempre et preocupes més amb aquest maleït exèrcit que de mi doncs...fantàstic que et vagi bé heroi de guerra!


Els dies van passar però Ignasi no deixava de pensar que havia perdut la seva dona pel seu treball com capità d’un exèrcit que tampoc era el del seu país.

Després d’alguns dies Ignasi va començar a tenir unes visions mols rares a les quals ell ja estava acostumat .A l‘exèrcit marí veia monstres i coses del futur però en aquests dies només tenia visions amb la seva dona.

Mentre pensava  va rebre una trucada de la sogra .:

    -     Ignasi !

 • Hi hagut un tiroteig al centre de Chicago i la Isabel estava allà  i va rebre un tret  i ha anat a l’hospital però era massa tard.

  La Isabel al dia 1 de Febrer del 1964 va morir amb una hemorràgia interna provocada per la bala que li  va travessar el cor.


 Comenta
 
Capítol 2 L'altre costat del infern capitol 2
Desprès que es morís la dona d’Ignasi, ell va caure en depressió. Recordava la bona vida que tenia amb la seva dona. Després d’un temps va poder adonar-se  que no podia oblidar-la i va anar al cementiri a visitar la tomba.

Després de arribar-hi va anar a la tomba i va veure un esperit , va fugir en direcció al cotxe tremolant de por. L’Ignasi se’n va anar a casa seva  i l’esperit es va quedar al cementiri.

Quan tornà a casa es va adonar que també a casa seva hi havia esperits i va anar al

psiquiatra per veure com estava mentalment.Després d’algunes sessions medicinals el metge va dir - Estàs perfectament Ignasi - , doncs es va adonar que els esperits que veia encara existien.

L’Ignasi estava en una casa abandonada del seu carrer amb un amic que l’ajudava amb tot el que podia. De sobte va aparèixer un fantasma i el seu amic va fugir de la casa. Un caçador de fantasmes es va trobar a l’Ignasi i el va salvar llençant-li sal. El caçador es deia Dean Winchester. L’Ignasi li va explicar tot el que li va passar i en Dean el va ensenyar tot el que sabia sobre fantasmas, dimonis…

Tot seguit l’Ignasi va prometre que no deixaria cap ésser sobrenatural viu. Ignasi va haver d’ anar a casa , llavors dies després va tornar a casa i va fer una lluita amb els esperits de l` exèrcit que veia sovint en les seves al·lucinacions.  Cada cop veia  més esperits just a casa seva on vivia.

Va convertir la  caça d’esperits en  un treball , ja que ja  no era de l’ exercit havia de buscar noves aventures.

Amb molt d’esforç es va fer el caçador d’esperits més conegut en l’infern.

El 15 de maig del 1970 va haver-hi el terratrèmol més fort de tota la història, l’Ignasi es va posar a investigar i va esbrinar que es va a produir des de l’infern. Tot seguit va esbrinar la forma de poder anar a l’infern,  era per la porta del darrere.s’havia de  passar pel purgatori, i després directes cap a l’infern. Un cop a l’infern va esbrinar que el terratrèmol va ser produït perquè Lucífer el rei de l’infern va fugir de la presó on era. Els esperits es van empipar molt amb aquesta situació .Llavors tots amb Lucífer van organitzar un nou pla d’atac i van proposar una manera  d’agafar l’Ignasi . Van enviar a la terra nou dimonis responsables de la mort d’Ignasi  .

El primer : Asmodeus responsable d’ acabar amb totes les relacions personals d’Ignasi .

El segon : Astaroth responsable d’ acabar amb la salut d’Ignasi i els seus amics.

El  tercer : Azazel un dels dimonis més perillosos a l’infern pels poders que té.

El quart  : Balaam que seria el que acabaria matant tota la família d’Ignasi .

Entre aquests van fer baralles durant mesos i tampoc van aconseguir fer mal a l’Ignasi.

El cinquè : Behemot que va anar moltes vegades a casa d’Ignasi com un monstre de dos metres i mig.

El sisè : Beelzebub fill de Lucífer un dels dimonis enviats més forts per la força semblant a la del seu pare.

El setè: Bilis responsable d’acabar amb la seva ànima quan arribes a l’infern .

El vuitè : Cimeries un dimoni que aniria tots els dies a casa d’Ignasi a acabar amb la pau de casa seva .

El novè : Damballa  que faria que tots  els animals tinguessin ganes de matar l’Ignasi.
 Comenta
 
Capítol 3 L'altre costat de l'infern capitol 3
1970 La batalla del dimonis :

L’Ignasi va haver de lluitar amb els dimonis que els perseguien i llavors van fer el començament d’aquesta a l’Empire State Building al dia 30 de març el dimoni Asmodeus.

Masmodeus va estar buscant a l’Ignasi duran un mes sencer, al final el va trobar i el va intentar matar, però l’Ignasi el va enviar a l’infern amb un conjur, amb alguns dimonis el conjur no funcionava i es tenien de matar amb un punyal màgic que havia de buscar a uns altres caçadors de dimonis . Després de dies buscant aquest punyal el encontra a les portes de l’Empire state el edifici més gran de New York va pujar fins el tercer pis buscant el dimoni llavors es va trobar amb dos dimonis un el va fer fora amb el conjur i l’altre el va tirar per una finestra. El metge de New York el va curar i li va diagnosticar esquizofrènia. Ell es pensava que els dimonis el perseguien per tot arreu llavors va sortir de sobte una gran quantitat de dimonis des de tots els costats del hospital i es va posar a lluitar amb tots aquests dimonis i va arribar una noia a l’hospital i es va unir a la baralla. L’Ignasi va percebre que la noia només era una més de les seves al·lucinacions. No podia parar de veure la noia. La noia li parlava i ell no la mirava. Fins que un dia la va mirar a la cara i va veure la cara a la noia i era la cara de la Isabel. Se'n va en recordar d’ella.Va buscar maneres de entendre el perquè era d’aquella manera , no ho entenia  com fer per oblidar-li va tenir molts de problemes per deixar de sentir l’amor que sentia quan es van enamorar. Després d’un temps va deixar de buscar els esperits, s’havia tornat boig no s’havia que era veritat o fals. Tots els dies durant mesos es va preocupar     de la Isabel perquè encara que s’hagués mort la enyorava molt per les coses que feien junts. A llavors va buscar una manera de fer que no la deixés va fer un conjur però no va haver maneres de fer que es quedes com un dels esperits que veia. El metge el va veure. Llavors el metge va prendre mesures, tancar-lo a una presó encoixinada com els de l’exèrcit que tenien tantes visions com ell.Després de tot això Ignasi va tenir molts de problemes amb la policia dels Estats Units per respondre ja que ell havia estava a mesos lluitant contra esperits que les altres persones no als veien a llavors va tenir problemes per provar la seva existència . Els seus problemes de salut van acabar augmentant al llarg del temps .

Al cap d’uns mesos Ignasi es va trobar en una situació molt critica en relació a aquests problemes de salut ja que ningú el entenia tal com ell parlava de les seves visions i idees . Va veure per molts de dies la Isabel a tots als llocs de la casa a punt de tenir de canviar-se a un altre país molt lluny de la seva ex dona ara morta i els seus records amb el passat del exèrcit americà. Sí això mateix va tornar a Catalunya just a la seva ciutat Girona al poble on va néixer Cadaqués però encara no es recordava que fins i tot el seu poble tenien mals records com la primera barreja amb el seu millor amic , la primera novia que li va ajudar als seus estudis i més coses a cada dia passat al seu bon e bonic poble . Així són els últims records d’aquest soldat que amb 50 anys tornar al seu país l’Ignasi.
 Comenta
 

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3593
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Li deien Lola
PILAR ROMERA  282 grups
Marina
CARLOS RUIZ ZAFÓN  630 grups
Un any i mig
SÍLVIA SOLER  231 grups
Joc de trons
GEORGE R. R. MARTIN  338 grups
Camps de maduixes
JORDI SIERRA I FABRA  650 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   


Amb la col·laboració de:
        

[Web creada per Duma Interactiva]